KRY

KRY har snabbt blivit den största aktören på den svenska marknaden och har idag genomfört flera hundra tusen digitala läkarbesök. Du bestämmer en läkartid via deras app, där fyller du även i dina symptom. Du blir sedan uppringd av din läkare via videosamtal.

Fakta om KRY

  • Över 450 000 genomförda läkarbesök
  • Finna förutom i Sverige även i Norge och Spanien
  • Över 200 läkare från hela landet jobbar för KRY
  • Bakom KRY står det svenska bolaget Webbhälsa AB

KRY:s app

KRY har en app som är en förutsättning för att man ska kunna använda deras tjänst. Appen fungerar på Android och iOS och tittar man på betygen på Google Play (Android) och Appstore (iOS) så kan man se att appen är väldigt omtyckte.

Fantastiska betyg

På Google Play har KRY 4.8 av 5 i snittbetyg med närmare 4000 recensioner. På Appstore (iOS) ligger betyget på appen på 4.9 av 5 med över 34 000 recensioner. Man kan verkligen inte klaga på dessa betyg och användarna verkar mer än nöjda.

Så funkar appen

Hos KRY sker allt i appen. Det är i den du loggar in och bokar dina möten och sist men inte minst är det även i appen som du träffar din läkare. Du laddar hem appen där du brukar hämta dina appar, det vill säga Google Play eller i Appstore. Apparna funkar både på mobiler och på surfplattor.

Vad kostar Kry?

Läkarbesök


Vuxen: 250 kr
Barn: Gratis

Receptförnyelse

250 kr
Frikort gäller
KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 20 år. För vuxna kostar läkarbesöket 250 kronor och frikort gäller. Att förnya ett recept är detsamma som för ett läkarbesök, det vill säga 250 kronor.

Öppettider hos Kry

Vardagar: 06.00 - 24.00
Lördag: 06.00 - 24.00
Söndag: 06.00 - 24.00

Inloggning och betalning

Inloggning med: BankID
Betalning med: Betalkort, Klarna